O nama

MS Ambulance i MS Design

ms-design-ekipaMS Design d.o.o. je tvrtka u privatnom vlasništvu, osnovana 22.07.1992. god. Od tada uspješno djeluje u raznim djelatnostima. Izdvajamo izrade cabrio konstrukcija za VW Bubu sa kojima smo privukli zavidnu medijsku pozornost na domaćem tržištu i šire.

Okušali smo svoju kreativnost i potrebu za tehničko-dizajnerskim izazovima kroz dugi niz godina u TUNING-u osobnih vozila i cabrio konstrukcijama popularne VW BUBE, te u proizvodnji solarnih kolektora i pripadajuće opreme, a kroz potražnju tržišta u konačnici smo se formirali u preradi sanitetskih vozila i vozila za izvanbolničku hitnu medicinu. Od 2016 g. MS grupa ulazi u proizvodnju mobilnih kuća za odmor pod nazivom MS mobile HOME.

Tvrtka MS Design d.o.o. svoj uspjeh je bazirala isključivo na visokom stupnju inovativnosti i posebnosti svojih proizvoda, a u kombinaciji sa znatnim postotkom vlastite proizvodnje postignuta je iznimna konkurentnost i uspješnost što dokazuje nominacija za najboljeg Hrvatskog poduzetnika za 2010. god. i znatan broj dobivenih patenata i zaštita modela.

Unutarnja organizacija je prilagođena poslovnim i privatnim interesima zaposlenika. Posao je interesantan, izazovan i zanimljiv zbog kreativnosti u radu i radu sa najnovijim tehnologijama i metodologijama u izradi i razvoju završnog proizvoda. Timski rad, međusobna podrška, kultura dobrih odnosa među kolegama i horizontalna struktura tvrtke omogućuje zaposlenicima jak utjecaj u tvrtci, ostvarivanje inicijative i kontrolu nad postizanjem vlastitih rezultata koji se prepoznaju i nagrađuju.

Proizvodnja vozila hitnog medicinskog i sanitetskog prijevoza od 01.04. 2016 g. preusmjerena je na novo trgovačko društvo pod nazivom MS AMBULANCE d.o.o.

Zajednički cilj svih djelatnika teži savjesnoj, pedantnoj i kvalitetnoj konačnoj izvedbi završnog proizvoda radi postizanja vrhunskog rezultata s odgovornim i detaljnim osvrtom na najmanji mogući detalj u procesu proizvodnje.

Uz višekratnu kontrolu kroz proces sustava ISO 9001:2008 postižemo stalni napredak u poslovanju i usavršavanju kvalitete samog proizvoda i postizanja smislene uporabne vrijednosti prerađenih vozila.

Vrijednosti i načela poslovanja:

  • poslovati po najvišim etičkim načelima
  • podmirivati sva dugovanja prema suradnicima u dogovorenim rokovima
  • odnositi se prema korisnicima, poslovnim partnerima i kolegama onako kako bi htjeli da se oni odnose prema nama
  • zapošljavati najbolje djelatnika i graditi najbolje moguće poslovne odnose
  • isporučiti kvalitetne proizvode i pružiti najvišu moguću razinu tehničke podrške
  • poštenje i besprijekornost u svakom poslovnom kontaktu